NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
Semmi köze nincs a keleti rizshez, mivel az eredete is egy kontinenssel arrébb található. Az Észak-amerikai indiánok évszázadokon keresztül gyűjtötték a vadrizst a Minnesota tavak környékéről...
A vadrizs, avagy más néven indiánrizs valójában nem is rizs, hanem egy Észak-Amerikában őshonos fűféle, mely az őslakosok kedvelt tápláléka volt. NATURA VADRIZS /INDIÁN RIZS/ Az...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, köl...
A keverék összetétele: barna rizs, indián rizs, előfőzött (parboiled) rizs. Együttesen kb. azonos időtartamú főzést igényel, így a különleges ízek és az egészségépítő hatás egyszerre...
Illatos, hosszúszemű indiai rizskülönlegesség . Allergének a termékben: nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat Elkészítési javaslat: 2,5-szeres mennyiségű vízben főzzük 4-5 percig,...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő...
NATURA VÖRÖS RIZS 250 G: Egyedisége elsősorban sötétvörös színében mutatkozik meg. E hosszúkás, vörös színű rizsszemek nemcsak a külső tulajdonságaikkal, hanem a finom és egyedi ízükkel...
NATURA VÖRÖS RIZS 250 G: Egyedisége elsősorban sötétvörös színében mutatkozik meg. E hosszúkás, vörös színű rizsszemek nemcsak a külső tulajdonságaikkal, hanem a finom és egyedi ízükkel...
A jázmin rizs Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez (pl. kínai ételekhez)...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
NATURA HAJDINA NATUR 500 G: Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin),...
Illatos és zamatos távolkeleti rizskülönlegesség nem csak az eredeti ázsiai receptekhez. NATURA JÁZMIN RIZS Illatos és zamatos Távol-keleti rizskülönlegesség...
Semmi köze nincs a keleti rizshez, mivel az eredete is egy kontinenssel arrébb található. Az Észak-amerikai indiánok évszázadokon keresztül gyűjtötték a vadrizst a Minnesota tavak környékéről...
NATURA VADRIZS /INDIÁN RIZS/ Az ínyencek étele, a rizzsel szemben jóval több fehérjét, B1, B2 vitaminokat, PP faktort (nikotinsavamidot) és vasat tartalmaz...
Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) "masoor dal"-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik...
NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen fogyasztani...
A barnarizs attól barna, hogy a hántolás után nem fényezik, emiatt nagyobb a tápértéke, viszont lassabban fő, s keményebb marad. A barna rizs felhasználása megegyezik a fehér rizsekével,...
0,5 kg barna rizs. Elkészíteni kétszeres mennyiségű vízben főzve javasolt, mintegy 30 perc alatt készül el. NATURA BARNARIZS A barnarizs különösen magas tápértékű gabona. Ez annak...
Reformköret jázmin rizzsel és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz: sót, ízfokozót,...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű...
NATURA BULGUR A forróégövi országok egyik különleges növénye a durumbúza, melyet az arab kultúra népei, amennyiben a teljes érés előtt betakarítanak és a napon szárítják, illetve ott...
NATURA HÁNTOLT ZAB A zab (Avena Sativa) Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle. A zabliszt, a zablepény, (a haggis) skót nemzeti étel...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
A jázmin rizs Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez (pl. kínai ételekhez)...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.