Semmi köze nincs a keleti rizshez, mivel az eredete is egy kontinenssel arrébb található. Az Észak-amerikai indiánok évszázadokon keresztül gyűjtötték a vadrizst a Minnesota tavak környékéről...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, köl...
NATURA HÁNTOLT ZAB A zab (Avena Sativa) Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle. A zabliszt, a zablepény, (a haggis) skót nemzeti étel...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
NATURA HAJDINA NATUR 250 G: Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin),...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű...
A jázmin rizs Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez (pl. kínai ételekhez)...
NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen fogyasztani...
A jázmin rizs Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez (pl. kínai ételekhez)...
NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen fogyasztani...
NATURA PIRÍTOTT HÁNTOLT ÁRPA Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. Származási helye Tibet. Számos kedvező hatással rendelkezik, amely megszokott...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés elegendő...
NATURA VÖRÖS RIZS 250 G: Egyedisége elsősorban sötétvörös színében mutatkozik meg. E hosszúkás, vörös színű rizsszemek nemcsak a külső tulajdonságaikkal, hanem a finom és egyedi ízükkel...
Reformköret jázmin rizzsel és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz: sót, ízfokozót,...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
A barnarizs attól barna, hogy a hántolás után nem fényezik, emiatt nagyobb a tápértéke, viszont lassabban fő, s keményebb marad. A barna rizs felhasználása megegyezik a fehér rizsekével,...
NATURA BULGUR A forróégövi országok egyik különleges növénye a durumbúza, melyet az arab kultúra népei, amennyiben a teljes érés előtt betakarítanak és a napon szárítják, illetve ott...
A keverék összetétele: barna rizs, indián rizs, előfőzött (parboiled) rizs. Együttesen kb. azonos időtartamú főzést igényel, így a különleges ízek és az egészségépítő hatás egyszerre...
Illatos, hosszúszemű indiai rizskülönlegesség . Allergének a termékben: nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat Elkészítési javaslat: 2,5-szeres mennyiségű vízben főzzük 4-5 percig,...
Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) "masoor dal"-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik...
Semmi köze nincs a keleti rizshez, mivel az eredete is egy kontinenssel arrébb található. Az Észak-amerikai indiánok évszázadokon keresztül gyűjtötték a vadrizst a Minnesota tavak környékéről...
NATURA HAJDINA NATUR 500 G: Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin),...
NATURA VÖRÖS RIZS 250 G: Egyedisége elsősorban sötétvörös színében mutatkozik meg. E hosszúkás, vörös színű rizsszemek nemcsak a külső tulajdonságaikkal, hanem a finom és egyedi ízükkel...
0,5 kg barna rizs. Elkészíteni kétszeres mennyiségű vízben főzve javasolt, mintegy 30 perc alatt készül el. NATURA BARNARIZS A barnarizs különösen magas tápértékű gabona. Ez annak...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.