Az olasz vörös rizs, a hosszú szemű rizs és a vadrizs kombinációja egzotikus ízt ad kedvenc ételeinek. 100%-ban műanyagmentes, könnyen újrahasznosítható papírzacskóban! Elkészítési...
Az Olasz Risotto rizsek közül talán a Vialone Nano a legkedveltebb. Felhasználási javaslat: Risotto, tejberizs, rizsfelfújt, egyéb rizses ízesített desszertek, paella készítésére...
Semmi köze nincs a keleti rizshez, mivel az eredete is egy kontinenssel arrébb található. Az Észak-amerikai indiánok évszázadokon keresztül gyűjtötték a vadrizst a Minnesota tavak környékéről...
A köretként való elkészítésén kívül édes és sós sütemények készítésénél is széles körben felhasználhatók. Értékes cukrokat és tápláló fehérjéket tartalmaz. Fontos összetevői, úgy, mint...
A csicseriborsó főzése nagyon egyszerű, bár az áztatás miatt kicsit időigényes. Tápanyag- és fehérjedús, sok mediterrán és indiai étel remek kiegészítője lehe...
Mahan Ratna prémium basmati rizs. Mahan Ratna egyet jelent a tökéletes minőséggel, amely a ma elérhető legfinomabb basmati rizst hozza el Önnek. Főzési javaslat: Öntsük a rizst forrásban...
A sárgaborsó sok proteint és kevés zsírt tartalmaz. A benne található fehérje segíthet csökkenteni a vérnyomást és megelőzni a krónikus vesebetegséget...
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva...
Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Helyettesíthető basmáti rizzsel. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez (pl...
Kellemes illatú, izű és aromájú jázmin rizs. Fajtáját tekintve hosszú egész szemek jellemzik. Jelen fajta jázmin rizs elhanyagolható mennyiségben tartalmaz töredezett szemeket. (...
Előfőzött, tört búzaszemek Köretként vagy főételként... Ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt fő meg...
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel...
A kuszkusz észak-afrikai specialitás, az étel alapját házilag készítik. Egyenlő mennyiségű búzadarát és lisztet gyúrnak-forgatnak-ráznak össze kevés sós vízzel addig, amíg a dara átmérője...
A kerek szemű bio rizsből készíthetünk többek között piláfot, sushi-t, rizottót vagy paellát is. Magas tápértéke mellett könnyen emészthető. Betegség utáni lábadozásnál kiváló a szervezet...
Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk, és hozzáadunk 100 g kukoricát, majd lefedjük. A pattogás megszűntével...
Fehér rizs, barna rizs, lehet, hogy te is gyakran főzöd őket, de az biztos, hogy a boltok polcain már találkoztál velük. De azt vajon tudod, miért érdemesebb a barna rizst fogyasztani?...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, köl...
Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) "masoor dal"-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.